Η πλαστική χειρουργική αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές ειδικότητες της ιατρικής. Το φάσμα της είναι πολύ μεγάλο, παρότι έχει κυρίως ταυτιστεί με αισθητικές επεμβάσεις, όπως η αυξητική στήθους, η ρινοπλαστική, η λιποαναρρόφηση, το μπότοξ, το υαλουρονικό οξύ, η μεσοθεραπεία, η laser αποτρίχωση κτλ. Ο επίσημος και πλήρης όρος της πλαστικής χειρουργικής είναι «Αισθητική και Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργική» , οπότε γίνεται αντιληπτό ότι οι πλαστικοί χειρουργοί ασχολούνται και με το έγκαυμα, την αφαίρεση σπίλων, τον καρκίνο του δέρματος, τις συγγενείς δυσπλασίες, τα χηλοειδή-υπερτροφικές ουλές, χειρουργικές παθήσεις άκρας χειρός κ.α.
Ο πλαστικός χειρουργός καλείται να δώσει λύσεις σε όλα τα παραπάνω προβλήματα μετά από αναλυτική εξέταση και ενημέρωση του υποψήφιου για μία επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής. Θα πρέπει να τονιστεί ότι το επίπεδο που έχουν οι πλαστικοί χειρουργοί στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα στην Ελλάδα είναι πλέον ιδιαίτερα υψηλό. Εμπιστευτείτε έναν πλαστικό χειρουργό που είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής ή μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής.
Ελπίζουμε η περιήγησή σας στην προσωπική μου ιστοσελίδα να είναι ευχάριστη και κατατοπιστική.
Με εκτίμηση,
Dr. Αχιλλέας Χαντές
Πλαστικός Χειρουργός

Πλαστική Αιδοίου

Διάρκεια επέμβασης

45΄-1 ώρα

Είδος αναισθησίας

Υπνοχάλαση (μέθη)

Παραμονή στην κλινική

3-4 ώρες

Χρόνος ανάρρωσης

5  ήμερες

Extras

Αποχή από σεξ για 4-6 εβδομάδες

Ενδείξεις

Μερικές γυναίκες δεν αισθάνονται χαρούμενες και άνετες με την εμφάνιση των χειλέων του αιδοίου τους. Η υπερτροφία ή η ασυμμετρία των χειλέων, πολλές φορές προκαλούν ενόχληση κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, μειωμένες ενδυματολογικές επιλογές ή ακόμη και δυσαρέσκεια της ίδιας της γυναίκας κοιτώντας τον εαυτό της στον καθρέπτη. Όλα αυτά οδηγούν στην μείωση της γυναικείας αυτοπεποίθησης.

Χειρουργική τεχνική

Με τη χρήση ενός ειδικού laser ή ραδιοκυμάτων γίνεται αφαίρεση του πλεονάζοντος δέρματος και λιπώδους ιστού σε συνδυασμό με αισθητική και λειτουργική αποκατάσταση των εναπομεινάντων ιστών και ακολουθεί συρραφή με πολύ λεπτά απορροφήσιμα ράμματα. Η ουλή που σχηματίζεται από την τομή είναι πρακτικά αόρατη.

Είδος αναισθησίας

Η πλαστική του αιδοιου είναι μία επέμβαση που γίνεται με υπνοχάλαση (μέθη) σε συνδυασμό με τοπική αναισθησία και πάντα σε οργανωμένη κλινική.

Χρονική διάρκεια επέμβασης

Η χρονική διάρκεια επέμβασης είναι περίπου 45 λεπτά.

Παραμονή στην κλινική

Η πλαστική του αιδοίου δεν απαιτεί παραμονή στην κλινική. Συνήθως η ασθενής μπορεί να αποχωρήσει σε 3-4 ώρες μετά την επέμβαση.

Μετεγχειρητική περίοδος

Μετά την πλαστική αιδοίου οι ασθενείς αναρρώνουν πολύ γρήγορα. Μπορεί να υπάρχει μια ευαισθησία γύρω από τη χειρουργηθείσα περιοχή, όμως υποχωρεί σύντομα. Οι ασθενείς θα πρέπει να χρησιμοποιούν αντισηπτικά μωρομάντηλα για 1 εβδομάδα.

Επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

Οι ασθενείς μπορούν να κάνουν ντους την επόμενη μέρα. Όμως θα πρέπει να αποφύγετε το λουτρό και την παραμονή για πολύ ώρα στο νερό την πρώτη εβδομάδα και μέχρι να απορροφηθούν τα ράμματα εντελώς. Συστήνουμε στις ασθενείς να επανέλθουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες σε 5 ημέρες. Η σεξουαλική δραστηριότητα είναι εφικτή μετά από 4-6 εβδομάδες.

Αποτελέσματα

Μετά την πλαστική αιδοίου η των χειλέων του αιδοίου θα βοηθήσει τις ασθενείς να αποκτήσουν πρωτόγνωρη ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση!


Δείτε την επέμβαση Κλείστε ραντεβού με τον Dr. Αχιλλέα Χαντέ Επικοινωνήστε μαζί μας Βρείτε μας στο facebook

Ακολουθήστε μας στο twitter