Η πλαστική χειρουργική αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές ειδικότητες της ιατρικής. Το φάσμα της είναι πολύ μεγάλο, παρότι έχει κυρίως ταυτιστεί με αισθητικές επεμβάσεις, όπως η αυξητική στήθους, η ρινοπλαστική, η λιποαναρρόφηση, το μπότοξ, το υαλουρονικό οξύ, η μεσοθεραπεία, η laser αποτρίχωση κτλ. Ο επίσημος και πλήρης όρος της πλαστικής χειρουργικής είναι «Αισθητική και Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργική» , οπότε γίνεται αντιληπτό ότι οι πλαστικοί χειρουργοί ασχολούνται και με το έγκαυμα, την αφαίρεση σπίλων, τον καρκίνο του δέρματος, τις συγγενείς δυσπλασίες, τα χηλοειδή-υπερτροφικές ουλές, χειρουργικές παθήσεις άκρας χειρός κ.α.
Ο πλαστικός χειρουργός καλείται να δώσει λύσεις σε όλα τα παραπάνω προβλήματα μετά από αναλυτική εξέταση και ενημέρωση του υποψήφιου για μία επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής. Θα πρέπει να τονιστεί ότι το επίπεδο που έχουν οι πλαστικοί χειρουργοί στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα στην Ελλάδα είναι πλέον ιδιαίτερα υψηλό. Εμπιστευτείτε έναν πλαστικό χειρουργό που είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής ή μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής.
Ελπίζουμε η περιήγησή σας στην προσωπική μου ιστοσελίδα να είναι ευχάριστη και κατατοπιστική.
Με εκτίμηση,
Dr. Αχιλλέας Χαντές
Πλαστικός Χειρουργός

Laser-Μικροδερμοαπόξεση

Ενδείξεις

Τι είναι η laser-μικροδερμοαπόξεση;
Eίναι η τεχνική αφαίρεσης των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας, της επιφανειακής στοιβάδας δηλαδή του δέρματος που οδηγεί στην αναζωογόνηση σε βάθος και στην ανάπλαση των φυσικών λειτουργιών και των δομών του.
Η απολέπιση αυτή γίνεται με σύγχρονα μηχανήματα Laser που βασίζονται στη τεχνολογία Fractional που επιτρέπει με τις ανάλογες ρυθμίσεις να αποβάλλονται τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδα με στείρο και ελεγχόμενο τρόπο.
Η δράση αυτής της νέας τεχνολογίας είναι τριπλή, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται απολέπιση των νεκρών κυττάρων, τοπική υπεραιμία και θερμικός ερεθισμός των ινοβλαστών, βοηθώντας το δέρμα να αναπλασθεί παράγοντας κολλαγόνο και ελαστίνη.

Που εφαρμόζεται;

Εφαρμόζεται σε ουλές ακμής, φωτογηρασμένο δέρμα, δυσχρωμίες, στις λεπτές ρυτίδες, στις ραγάδες του δέρματος, στους διατεταμένους πόρους, προσφέροντας βαθύ καθαρισμό.

Ποιο είναι το πλεονέκτημα της τεχνικής αυτής;

Το πλεονέκτημα είναι ότι εφαρμόζεται σε περιοχές όπως πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ χωρίς καμία παρενέργεια και ερεθισμό, χωρίς παραμονή στο σπίτι σε αντίθεση με τις πιο επεμβατικές εφαρμογές των laser, που έχουν πόνο και παραμονή στο σπίτι.

Ποια είναι η διαδικασία της τεχνικής της μικροδερμοαπόξεσης;

Πρόκειται για μια απλή διαδικασία η οποία είναι θεραπεία «lunch time treatment» δηλαδή γίνεται στο ιατρείο, απαιτεί 15-20 λεπτά και μπορεί ο ασθενής να γυρίσει στην δουλεία του χωρίς εμφανή σημάδια .
Προσφέρει μια καινοτόμα, υποαλλεργική και ανώδυνη θεραπεία απολέπισης για κάθε περιοχή του δέρματος το οποίο μετά από την θεραπεία το νιώθει ο ασθενής πιο απαλό, ομαλό και καθαρό.
Ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος τα τέλεια αποτελέσματα θα εμφανισθούν μετά από 4-8 επαναλήψεις ανά εβδομάδα. Μετά την θεραπεία ο ασθενής συμβουλεύεται στην αποφυγή του ήλιου για 24 ώρες και χρήσης αντηλιακού και ενυδατικής κρέμας.

Ποιοι είναι οι κατάλληλοι υποψήφιοι για την θεραπεία αυτή;

Όλοι είναι υποψήφιοι να κάνουν την θεραπεία, άντρες, γυναίκες εκτός από ασθενείς με εμφανή δερματική κακοήθεια ή κάποια φλεγμονώδη πάθηση του δέρματος, τραύματα, δερματοπάθειες.
Συνοψίζοντας, η μέθοδος αυτή είναι μια καινοτόμα, γρήγορη και φθηνή διαδικασία η οποία οδηγεί στην επίτευξη ενός υγιούς, ελαστικού και βελούδινου δέρματος χωρίς πόνο, πληγές και αποθεραπεία μετά την εφαρμογή της!


Δείτε την επέμβαση Κλείστε ραντεβού με τον Dr. Αχιλλέα Χαντέ Επικοινωνήστε μαζί μας Βρείτε μας στο facebook

Ακολουθήστε μας στο twitter