Η πλαστική χειρουργική αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές ειδικότητες της ιατρικής. Το φάσμα της είναι πολύ μεγάλο, παρότι έχει κυρίως ταυτιστεί με αισθητικές επεμβάσεις, όπως η αυξητική στήθους, η ρινοπλαστική, η λιποαναρρόφηση, το μπότοξ, το υαλουρονικό οξύ, η μεσοθεραπεία, η laser αποτρίχωση κτλ. Ο επίσημος και πλήρης όρος της πλαστικής χειρουργικής είναι «Αισθητική και Επανορθωτική Πλαστική Χειρουργική» , οπότε γίνεται αντιληπτό ότι οι πλαστικοί χειρουργοί ασχολούνται και με το έγκαυμα, την αφαίρεση σπίλων, τον καρκίνο του δέρματος, τις συγγενείς δυσπλασίες, τα χηλοειδή-υπερτροφικές ουλές, χειρουργικές παθήσεις άκρας χειρός κ.α.
Ο πλαστικός χειρουργός καλείται να δώσει λύσεις σε όλα τα παραπάνω προβλήματα μετά από αναλυτική εξέταση και ενημέρωση του υποψήφιου για μία επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής. Θα πρέπει να τονιστεί ότι το επίπεδο που έχουν οι πλαστικοί χειρουργοί στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα στην Ελλάδα είναι πλέον ιδιαίτερα υψηλό. Εμπιστευτείτε έναν πλαστικό χειρουργό που είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής ή μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής.
Ελπίζουμε η περιήγησή σας στην προσωπική μου ιστοσελίδα να είναι ευχάριστη και κατατοπιστική.
Με εκτίμηση,
Dr. Αχιλλέας Χαντές
Πλαστικός Χειρουργός

Celebrity Plastic Surgery

Kate Middleton

Η Kate Middleton, Δούκισσα του Cambridge, αποφάσισε το 2006 να υποβληθεί σε 2 αισθητικές επεμβάσεις για να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την εμφάνισή της. Πάντοτε ήταν μια γοητευτική κοπέλα, αλλά βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες διαπιστώνουμε οι σακούλες κάτω από τα μάτια της είναι πλέον λιγότερο εμφανείς (βλεφαροπλαστική) και τα ρουθούνια της και η μύτη της συνολικά είναι πιο λεπτά (ρινοπλαστική).Halle Berry

Είναι προφανές ότι η Halle Berry έχει πολύ όμορφα και φυσικά στήθη. Πολλοί θεωρούν ότι ίσως τα στήθη της είναι από τα καλύτερα στο Hollywood. H 44 ετών σταρ υποβλήθηκε σε αυξητική στήθους στις αρχές του 1990, όταν η καριέρα της είχε αρχίσει να απογειώνεται.


Η αυξητική στήθους της ηθοποιού ήταν επιτυχημένη προσδίδοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολές, αφού το μέγεθός του είναι γεμάτο C-cup. Η τοποθέτηση των εκθεμάτων σιλικόνης έγινε με τομή από τις μασχάλες. Πρόκειται για μία προσπέλαση που δεν είναι τόσο διαδεδομένη (5-10%), αλλά για άτομα τις μαύρης ή κιτρίνης φυλής είναι μια επιθυμητή προσπέλαση, γιατί τα άτομα αυτά έχουν προδιάθεση να κάνουν άσχημες ουλές στο στήθος. Η τομές αυτές είναι ορατές, όταν το άτομο σηκώνει τα χέρια του, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία της Halle Berry.


Δείτε την επέμβαση Κλείστε ραντεβού με τον Dr. Αχιλλέα Χαντέ Επικοινωνήστε μαζί μας Βρείτε μας στο facebook

Ακολουθήστε μας στο twitter .item111 { display:none!important; }